Lisbeth Guldmann Winther den 21-05-2015

Kære alle

Indtil nu har sammenlægningen af Vitaskolen, Fourfeldtskolen og Ådalskolen har haft navnet Skole5.

Den ny skole har fået navnet BOHRSKOLEN, med afdelingerne Vita, Fourfeldt og Ådal.

I den vedhæftede fil kan i se en uddybning for valget af navnet.

Jan Lagoni

Winnie Martinussen den 04-05-2015
    Piger 2.-4. klasse indbydes til prøve i Rørkjærkoret i lokale 0.9
    Mandag d. 1/6 kl. 14.10 kommer Rørkjærkorets dirigent Kathrine Smitshuysen på besøg på Fourfeldtskolen. Her kan interesserede piger prøve, hvordan det er at synge i Rørkjærkoret (20 minutters "kortime"). Herefter vil interesserede piger få lejlighed til at synge enkeltvis eller i grupper for Kathrine. Forældrene kontaktes efterfølgende.
    Rørkjærkoret, der er Kulturskolens pigekor, øver hver tirsdag kl. 16-18 på Kulturskolen, Islandsgade 50. Det koster kr. 850 om året at være medlem.
    Charlotte Nielsen den 13-04-2015
    Vedhæftet informationsbrev om ledelse på Fourfeldtskolen.
    Lisbeth Guldmann Winther den 04-03-2015
    Sidste skoledag for afgangselever: Torsdag, den 28. maj 2015.
    Lisbeth Guldmann Winther den 22-10-2014
    Faste konfirmationsdage fra 2015

Det er nu aftalt, at eleverne fremover skal undervises og konfirmeres med deres klassekammerater fra 6. klasse.
    Det betyder, at:
    - tidligere 6A og 6B fra Fourfeldtskolen konfirmeres 3. lørdag efter påske

- tidligere 6C fra Fourfeldtskolen og tidligere 6. årgang fra Ådalskolen konfirmeres 3. søndag efter påske.

Der tages forbehold for ændring i skolestrukturen og sammenlægning af klasser.